2016-04-13 14:42

2016-04-13 14:42

Tjuv dömd till fängelse

KARLSKOGA NOTERAT

En kvinna i 30-årsåldern har fällts för två stölder, fyra snatterier, misshandel samt våldsamt motstånd.

Kvinnan, som är hemmahörande i Karlskoga, har tagit diverse varor på Lindex, Ljudfabriken och Sport&fritid samt i flera butiker i Örebro. Vid det ena tillfället, då hon stal en flaska glögg på Systembolaget i Örebro, satte hon sig även i motvärn då en väktare ingrep.

Hon har dessutom gett sig på en annan kvinna och slagit henne i huvudet med en glasflaska. Händelsen ägde rum i Örebro i februari förra året.

Kvinnan dömdes till fem månaders fängelse och den villkorligt medgivna friheten från ett tidigare fängelsestraff förverkades. Hon ska även betala ett skadestånd på nära 11 000 kronor varav 10 000 går till kvinnan som hon misshandlade.

Kvinnan, som är hemmahörande i Karlskoga, har tagit diverse varor på Lindex, Ljudfabriken och Sport&fritid samt i flera butiker i Örebro. Vid det ena tillfället, då hon stal en flaska glögg på Systembolaget i Örebro, satte hon sig även i motvärn då en väktare ingrep.

Hon har dessutom gett sig på en annan kvinna och slagit henne i huvudet med en glasflaska. Händelsen ägde rum i Örebro i februari förra året.

Kvinnan dömdes till fem månaders fängelse och den villkorligt medgivna friheten från ett tidigare fängelsestraff förverkades. Hon ska även betala ett skadestånd på nära 11 000 kronor varav 10 000 går till kvinnan som hon misshandlade.