2016-04-07 13:37

2016-04-07 13:37

Påverkad och utan körkort

KARLSKOGA

På onsdagen kontrollerade polisen en bil på Filipstadsvägen.

Föraren, en man, hade inget körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Mannen verkade även drogpåverkad. En husrannsakan gjordes i bilen och polisen hittade vad som misstänks vara narkotika.

Mannen togs med för provtagning samt förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Föraren, en man, hade inget körkort och har tidigare rapporterats för att trots detta köra bil. Mannen verkade även drogpåverkad. En husrannsakan gjordes i bilen och polisen hittade vad som misstänks vara narkotika.

Mannen togs med för provtagning samt förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.