2016-03-20 16:50

2016-03-20 17:19

"Hjalle" om KB:s storseger

FOTBOLL: träningsmatch: KB Karlskoga–Västanvik 4–1 (3–0)

Alexander Hjalmarsson och hans lagkompisar slog till med en 4–1-seger hemma mot blivande division 3-konkurrenten Västanvik – en seger som kunde ha tagits med ännu större marginal med tanke på alla heta chanser KB skapade.

”Hjalle” berättar i den här intervjun bland annat om vad han tycker om lagets insats, vad han säger om att testas som mittfältare när många spelare saknas och hur det känns att vara i gång med fotbollen igen efter ett års uppehåll.

”Hjalle” berättar i den här intervjun bland annat om vad han tycker om lagets insats, vad han säger om att testas som mittfältare när många spelare saknas och hur det känns att vara i gång med fotbollen igen efter ett års uppehåll.