2016-01-28 11:02

2016-01-28 11:02

Sprang iväg med pengarna

KARLSKOGA

Vid lunchtid på onsdagen utsattes ett café i centrala Karlskoga för stöld.

Medan personalen befann sig i köket passade en okänd man på att ta cirka 1 000 kronor ur kassan och sprang sedan från platsen. Vittnen som sett händelsen följde efter honom och ringde samtidigt till polisen. Mannen hann dock undan.

Enligt polisen är den misstänkte mannen mellan 30-40 år och vid tillfället hade han glasögon, keps och en mörk ryggsäck.

Medan personalen befann sig i köket passade en okänd man på att ta cirka 1 000 kronor ur kassan och sprang sedan från platsen. Vittnen som sett händelsen följde efter honom och ringde samtidigt till polisen. Mannen hann dock undan.

Enligt polisen är den misstänkte mannen mellan 30-40 år och vid tillfället hade han glasögon, keps och en mörk ryggsäck.