2016-01-28 17:45

2016-01-28 17:45

Ingen koppling till BAE

KARLSKOGA/VARBERG NOTERAT

BAE Systems Bofors har ingen koppling till skandalfartyget Whiskey trio som stoppats i Varberg av Transportstyrelsen.

Enligt SVT Nyheter Halland är fartyget lastat med raketer från England som påstås ha koppling till Bofors, men vilket företag det rör sig om framkommer inte tydligt. BAE Systems Bofors meddelar nu att företaget säkerställt att de inte har något samröre med det explosiva gods som finns på fartyget.

Enligt SVT Nyheter Halland är fartyget lastat med raketer från England som påstås ha koppling till Bofors, men vilket företag det rör sig om framkommer inte tydligt. BAE Systems Bofors meddelar nu att företaget säkerställt att de inte har något samröre med det explosiva gods som finns på fartyget.