2015-12-18 11:27

2015-12-18 11:27

Övernaturligt bedrägeri

DEGERFORS NOTERAT

En kvinna anmälde i torsdags att hon utsatts för bedrägeri.

Kvinnan hade via Facebook kommit i kontakt med en annan kvinna som utgav sig för att ha en medlemsgrupp på internet som ägnade sig åt övernaturliga saker och sålde tjänster för 800 kronor. Kvinnan, målsägaren, trodde på den andra kvinnan och satte in pengarna på ett bankkonto men har därefter inte fått några tjänster och heller inte kunnat nå den andra kvinnan enligt uppgjord överenskommelse.

Kvinnan hade via Facebook kommit i kontakt med en annan kvinna som utgav sig för att ha en medlemsgrupp på internet som ägnade sig åt övernaturliga saker och sålde tjänster för 800 kronor. Kvinnan, målsägaren, trodde på den andra kvinnan och satte in pengarna på ett bankkonto men har därefter inte fått några tjänster och heller inte kunnat nå den andra kvinnan enligt uppgjord överenskommelse.