2015-12-10 15:41

2015-12-10 15:41

Körigt schema för lucia och tärnor

DEGERFORS: Karlskoga-Degerfors luciatåg på turné

16 framträdanden hann Karlskoga-Degerfors luciatåg med igår, men det schemat var lugnt jämfört med i dag.

Matilda Knutsson och de sex tärnorna Julia Rosenberg, Lisa Schyllert, Hanna Pedersen, Annie Kindgren, Clara Calson och Hanna Sundqvist har en hektisk fredag, som börjar runt klockan 4 eftersom de ska hämtas av Kiwanis Henrik Seiver strax efter klockan 5.

Klockan 6 har de sitt första framträdande, det första av 24 ställen de besöker under dagen. De ska de här dagarna hinna med 60 platser plus en del spontanframträdanden.

I går tyckte de därför det var ganska lugnt med 16 framträdanden, varav nio var på Letälvsgården. De besökte även Möckelngymnasiet i Degerfors, Daglig verksamhet, tre förskolor, Degernäs herrgård samt Coop Extra.

Matilda Knutsson och de sex tärnorna Julia Rosenberg, Lisa Schyllert, Hanna Pedersen, Annie Kindgren, Clara Calson och Hanna Sundqvist har en hektisk fredag, som börjar runt klockan 4 eftersom de ska hämtas av Kiwanis Henrik Seiver strax efter klockan 5.

Klockan 6 har de sitt första framträdande, det första av 24 ställen de besöker under dagen. De ska de här dagarna hinna med 60 platser plus en del spontanframträdanden.

I går tyckte de därför det var ganska lugnt med 16 framträdanden, varav nio var på Letälvsgården. De besökte även Möckelngymnasiet i Degerfors, Daglig verksamhet, tre förskolor, Degernäs herrgård samt Coop Extra.