2015-12-03 06:00

2015-12-03 20:50

Partykväll med Moderna Tider

KARLSKOGA

Moderna Tider har spelat ihop i elva år och har hundratals spelningar bakom sig.

De beskriver sig som ett partyband som bygger sina framträdanden på Gyllene Tiders hitlåtar. Bandet består av Robin Nilsson, keyboard, Jimmy Gunnarsson, gitarr, Daniel Wollbratt, sång, och Andreas Eriksson, trummor. Det var längesedan Moderna Tider kunde ses och höras i Karlskoga men i morgon lördag, 5 december, spelar bandet på Bakfickan. ”Målet är att höja stämningen till max och ge partykvällen extra krydda. Det ska vara fullt ös från början till slut” säger Daniel Wollbratt som talesperson för killarna i bandet.

De beskriver sig som ett partyband som bygger sina framträdanden på Gyllene Tiders hitlåtar. Bandet består av Robin Nilsson, keyboard, Jimmy Gunnarsson, gitarr, Daniel Wollbratt, sång, och Andreas Eriksson, trummor. Det var längesedan Moderna Tider kunde ses och höras i Karlskoga men i morgon lördag, 5 december, spelar bandet på Bakfickan. ”Målet är att höja stämningen till max och ge partykvällen extra krydda. Det ska vara fullt ös från början till slut” säger Daniel Wollbratt som talesperson för killarna i bandet.