2015-11-16 17:02

2015-11-16 17:02

Inbrott i Söderkyrkan - två nätter i rad

KARLSKOGA

Vid 05-tiden natten till söndagen larmades polisen till Söderkyrkan.

En eller flera okända gärningsmän hade slagit sönder ett fönster och på så vis tagit sig in i ett kontor i kyrkan. Vid tillfället var det dock inte klargjort om något hade stulits.

Natten till måndagen, vid 06-tiden, fick polisen ett larm om ännu ett inbrott i kyrkan. Gärningsmännen hade tagit sig in genom det provisoriska fönster som satts upp efter det förra inbrottet och försökt stjäla diverse saker. En datorskärm och ett tangentbord låg utanför fönstret.

En eller flera okända gärningsmän hade slagit sönder ett fönster och på så vis tagit sig in i ett kontor i kyrkan. Vid tillfället var det dock inte klargjort om något hade stulits.

Natten till måndagen, vid 06-tiden, fick polisen ett larm om ännu ett inbrott i kyrkan. Gärningsmännen hade tagit sig in genom det provisoriska fönster som satts upp efter det förra inbrottet och försökt stjäla diverse saker. En datorskärm och ett tangentbord låg utanför fönstret.