2015-10-26 13:41

2015-10-26 13:41

Våldsamt motstånd

KARLSKOGA

Strax före klockan två på natten mot söndagen såg en polispatrull hur en man stod och bråkade med ordningsvakter intill en restaurang på torget.

Den argsinte mannen omhändertogs av patrullen enligt lagen om omhändertagande av berusad. Under omhändertagandet blev mannen våldsam. Han spjärnade kraftigt emot med hela kroppen vid polisingripandet och gjorde sig därmed skyldig till våldsamt motstånd. Mannen fördes till arresten för tillnyktring.

Den argsinte mannen omhändertogs av patrullen enligt lagen om omhändertagande av berusad. Under omhändertagandet blev mannen våldsam. Han spjärnade kraftigt emot med hela kroppen vid polisingripandet och gjorde sig därmed skyldig till våldsamt motstånd. Mannen fördes till arresten för tillnyktring.