2015-10-19 11:27

2015-10-19 11:27

Kvinna attackerad

KARLSKOGA: Fick sy flera stygn i huvudet

En kvinna i 70-årsåldern attackerades av en okänd yngre man i fredags.

Det var vid 11.45 på fredagen som kvinnan, som är i 70-årsåldern, var ute och promenerade längs med stranden i Backa och Sandviken. En okänd yngre man ska då, helt oprovocerat, ha attackerat henne och slagit henne i huvudet. Den okände mannen ska sedan ha sprungit iväg från platsen.

– Det här hände mitt på ljusa dagen när kvinnan var ute och promenerade och hon fick åka till sjukhuset och sy flera stygn, säger Marianne Alexanderson, förundersökningsledare vid polisen i Karlskoga.

Händelsen rubriceras som misshandel och polisen har i nuläget inga uppgifter om att något tillhygge ska ha använts. Utredning pågår och kvinnan ska höras ytterligare om vad som hänt.

Det var vid 11.45 på fredagen som kvinnan, som är i 70-årsåldern, var ute och promenerade längs med stranden i Backa och Sandviken. En okänd yngre man ska då, helt oprovocerat, ha attackerat henne och slagit henne i huvudet. Den okände mannen ska sedan ha sprungit iväg från platsen.

– Det här hände mitt på ljusa dagen när kvinnan var ute och promenerade och hon fick åka till sjukhuset och sy flera stygn, säger Marianne Alexanderson, förundersökningsledare vid polisen i Karlskoga.

Händelsen rubriceras som misshandel och polisen har i nuläget inga uppgifter om att något tillhygge ska ha använts. Utredning pågår och kvinnan ska höras ytterligare om vad som hänt.