2016-09-15 15:30

2016-09-15 15:30

MP vill se en skolkommission

HAMMARÖ

Under oktober ska skolfrågan på Hammarö klubbas av kommunstyrelsen. Då det råder politik oenighet i frågan vilken alternativ som ska antas om framtida skollokaler i kommunen vill MP tillsätta en skolkommission.

– Vi vill se en långsiktig lösning för elevernas bästa, det får inte bli en fråga där prestige går före våra behov av god planering gällandeskollokalerna Därför bör en skolkommission vara ett första steg för att försöka få en bred överenskommelse i denna så viktiga fråga för vår kommun, säger Mikael Jern, gruppledare för Miljöpartiet i Hammarö.

Enligt förslaget vill MP att samtliga partier i Hammarö kommun bjuds in så att politiker och ansvariga tjänstemän kan mötas och få tid för frågeberedning och diskussion.

 

 

 

 

 

– Vi vill se en långsiktig lösning för elevernas bästa, det får inte bli en fråga där prestige går före våra behov av god planering gällandeskollokalerna Därför bör en skolkommission vara ett första steg för att försöka få en bred överenskommelse i denna så viktiga fråga för vår kommun, säger Mikael Jern, gruppledare för Miljöpartiet i Hammarö.

Enligt förslaget vill MP att samtliga partier i Hammarö kommun bjuds in så att politiker och ansvariga tjänstemän kan mötas och få tid för frågeberedning och diskussion.