2016-01-14 11:00

2016-01-14 11:00

Satsar på kommunikation

HAMMARÖ: Ny kommunal tjänst

Hammarö kommun har fått en kommunikationschef. En nyinrättad tjänst med uppdrag att stärka kommunens varumärke.

Hammarö kommun vill skapa ökat fokus på kommunikation och inrättar därmed en ny tjänst. Den 14 mars tillträder Lotta Strömbäck som kommunikationschef. Hon ska i den rollen leda kommunens interna och externa kommunikation och stärka kommunens varumärke, enligt ett pressmeddelande.

Lotta Strömbäck har 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från sina olika roller på Ericsson och Tieto. Hon kommer närmast från en roll som chef för Tieto-koncernens interna kommunikation med medarbetare i över tjugo länder.

– Det ska bli fantastiskt kul att få utveckla Hammarö kommuns kommunikation ytterligare. Kommunen har många unika sidor och jag ser fram emot att hitta nya spännande sätt att berätta Hammarös historia och utveckling, säger Lotta Strömbäck.

Hammarö kommun vill skapa ökat fokus på kommunikation och inrättar därmed en ny tjänst. Den 14 mars tillträder Lotta Strömbäck som kommunikationschef. Hon ska i den rollen leda kommunens interna och externa kommunikation och stärka kommunens varumärke, enligt ett pressmeddelande.

Lotta Strömbäck har 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från sina olika roller på Ericsson och Tieto. Hon kommer närmast från en roll som chef för Tieto-koncernens interna kommunikation med medarbetare i över tjugo länder.

– Det ska bli fantastiskt kul att få utveckla Hammarö kommuns kommunikation ytterligare. Kommunen har många unika sidor och jag ser fram emot att hitta nya spännande sätt att berätta Hammarös historia och utveckling, säger Lotta Strömbäck.