2016-09-01 17:33

2016-09-01 17:33

Alla barns dag

HAGFORS

Platea, med verksamhet som hvb-hem i Hagfors, firar 10-årsjubileum och bjuder in alla barn i centrala Hagfors till en riktig fest 17 september.

På parkeringen mittemot stadshuset kommer det att finnas hoppborg, pyssel och aktiviteter, en ballongkonstnär, trolleri, skattjakt, sagostund, gratis fika och en massa annat kul. Det är med samarbetspartners från det lokala näringslivet, kommunen och ett flertal föreningar som Platea bjuder in till en kostnadsfri familjedag.

 

På parkeringen mittemot stadshuset kommer det att finnas hoppborg, pyssel och aktiviteter, en ballongkonstnär, trolleri, skattjakt, sagostund, gratis fika och en massa annat kul. Det är med samarbetspartners från det lokala näringslivet, kommunen och ett flertal föreningar som Platea bjuder in till en kostnadsfri familjedag.