2016-08-07 17:02

2016-08-07 17:02

Hagforsyran lockade folk

HAGFORS: Hagfors stod värd för lördagens festligheter

Spektakulära Hagfors Summerslide Challenge drog flest besökare under lördagen.

Cirka 1000 personer besökte Gatabadet och tävlingen Hagfors Summer Slide Challenge. Över 60 deltagare fördelat på tremannalag var anmälda. Deltagarna fick klättra upp i ett fyra meter högt torn för att därefter kana nerför en presennings -bana och sedan landa i en pool. Det lag som kom upp i högst hastighet vann. IK Blåljus arrangerade tävlingen. Publikintäkterna går till Hjärtstartare. Peter Åkerström från IK Blåljus var nöjd med den stora publiktillströmningen.

– Men vi trodde det skulle gå att komma upp i högre hastighet. Nu blev det bara 30 km i timmen, det ska vi förbättra till nästa år säger han.

Cirka 1000 personer besökte Gatabadet och tävlingen Hagfors Summer Slide Challenge. Över 60 deltagare fördelat på tremannalag var anmälda. Deltagarna fick klättra upp i ett fyra meter högt torn för att därefter kana nerför en presennings -bana och sedan landa i en pool. Det lag som kom upp i högst hastighet vann. IK Blåljus arrangerade tävlingen. Publikintäkterna går till Hjärtstartare. Peter Åkerström från IK Blåljus var nöjd med den stora publiktillströmningen.

– Men vi trodde det skulle gå att komma upp i högre hastighet. Nu blev det bara 30 km i timmen, det ska vi förbättra till nästa år säger han.