2016-08-06 22:48

2016-08-06 22:48

Många besökte Hagfors Summer Slide Challenge

HAGFORS

Hagfors Summer Slide Challenge anordnas av föreningen IK Blåljus, polis, ambulans och räddningstjänst i samarbete. Syftet med arrangemanget är att få ihop pengar till hjärtstartare till kommunen.

Det var uppskattningsvis 1000 personer som besökte Hagfors Summer Slide Challenge och det var över 60 deltagare fördelat på tremannalag som anmält sig till tävlingen. Tävlingen går ut på deltagare klättrar upp i ett fyra meter uppblåsbart torn för att därefter kana nerför en pressinnnings-bana för att sedan landa i en pool. Vinnare är det lag som kommer upp i högsta sammanlagda hastigheten.

Segrande lag var "Team 88" bestående av Simon Johansson, Jonas Seiser och Fredrick Johansson. Förutom äran och en pokal fick det segrande laget också 1500 kronor att göra något kul för.

Tävlingen anordnades på Gatabadet i Hagfors.

 

Det var uppskattningsvis 1000 personer som besökte Hagfors Summer Slide Challenge och det var över 60 deltagare fördelat på tremannalag som anmält sig till tävlingen. Tävlingen går ut på deltagare klättrar upp i ett fyra meter uppblåsbart torn för att därefter kana nerför en pressinnnings-bana för att sedan landa i en pool. Vinnare är det lag som kommer upp i högsta sammanlagda hastigheten.

Segrande lag var "Team 88" bestående av Simon Johansson, Jonas Seiser och Fredrick Johansson. Förutom äran och en pokal fick det segrande laget också 1500 kronor att göra något kul för.

Tävlingen anordnades på Gatabadet i Hagfors.