2016-07-15 16:56

2016-07-15 16:59

Hotade att bryta nacken av kvinna

HAGFORS

En 26-årig man åtalas för hemfridsbrott, olaga hot och grov stöld.

Mannen är misstänkt för att i vintras ha krossat en fönsterruta och trängt sig in hos en kvinna i Hagfors och hotat att bryta nacken av henne. Enligt åtalet stal han även hennes mobiltelefon. Han ska även vid ett senare tillfälle, under ett telefonsamtal, ha hotat att ta livet av hennes barn och föräldrar.

26-åringen förnekar brott.

 

Mannen är misstänkt för att i vintras ha krossat en fönsterruta och trängt sig in hos en kvinna i Hagfors och hotat att bryta nacken av henne. Enligt åtalet stal han även hennes mobiltelefon. Han ska även vid ett senare tillfälle, under ett telefonsamtal, ha hotat att ta livet av hennes barn och föräldrar.

26-åringen förnekar brott.