2016-05-10 19:13

2016-05-10 19:13

Kulturskolan spelade för asylsökande barn

HAGFORS

Elever i Kulturskolan och den med föräldrar gemensamma föreningen Humrum (Hagfors unga musiker riksförbundet unga musikkanter) hade nyligen en uppskattad turné till tre av de asylboenden som finns i kommunen.

Det var rockbandet bestående av sex personer och sju dansare som besökte Hedegårds i Ekshärad, Björns Wärdshus i Råda och Uddeholms hotell.

– Turnén riktade sig till hitkommande barn i åldrarna 6–16 år. Men i stort sett alla var med och dansade och klappade. Det blev en väldigt bra och lyckosam turné som mottogs väl på alla tre ställen, meddelar Lars-Ove Hagell.

Det var rockbandet bestående av sex personer och sju dansare som besökte Hedegårds i Ekshärad, Björns Wärdshus i Råda och Uddeholms hotell.

– Turnén riktade sig till hitkommande barn i åldrarna 6–16 år. Men i stort sett alla var med och dansade och klappade. Det blev en väldigt bra och lyckosam turné som mottogs väl på alla tre ställen, meddelar Lars-Ove Hagell.