2016-04-06 18:58

2016-04-06 18:58

Föreningarna vill hellre ha hall än konstgräs

HAGFORS

Idrottsföreningarna i kommunen vill hellre att det byggs en inbyggd hall med måtten 40 x 60 meter än en fullstor konstgräsplan. Det framkom vid tisdagen möte som kommunen bjudit in till.

Kommunen har ju som bekant anslagit fyra miljoner kronor som en medfinansiering till en konstgräsplan men då föreningarna förordar en hall kommer man gå vidare med det alternativet i stället och se vilka möjligheter det finnas att söka bidrag för att kunna realisera önskemålet.

Var en eventuell hall ska byggas är inte uttalat.

Kommunen har ju som bekant anslagit fyra miljoner kronor som en medfinansiering till en konstgräsplan men då föreningarna förordar en hall kommer man gå vidare med det alternativet i stället och se vilka möjligheter det finnas att söka bidrag för att kunna realisera önskemålet.

Var en eventuell hall ska byggas är inte uttalat.