2016-01-01 17:33

2016-01-01 17:33

Åråsgården utarrenderad

HAGFORS

Sedan årsskiftet arrenderar kommunen ut Åråsgården och en del av parkeringen vid Värmullsåsen.

Det är Destination Värmullsåsen AB, som tidigare arrenderade hela den tidigare skidanläggningen under en period som nu, i delvis ny konstellation, tänker skapa officiella event som restaurangkvällar, quizturneringar, cafédagar och andra arrangemang vid speciella tillfällen. Däremellan ska det vara bokningsbart för personalfester och liknande med diverse aktiviteter i lokalen.

Arrendet är på 15 år, bakom företaget står Minna Jessen, Timmy Nilsson och Ida Rönnbacke.

– Värmullsåsen är en så fantastisk anläggning att vi inte står ut med att den bara står där. Vi tänker att om det blir liv i Åråsgården blir det lättare att allt annat som redan finns i området används, skriver trion på sin Facebooksida.

 

 

Det är Destination Värmullsåsen AB, som tidigare arrenderade hela den tidigare skidanläggningen under en period som nu, i delvis ny konstellation, tänker skapa officiella event som restaurangkvällar, quizturneringar, cafédagar och andra arrangemang vid speciella tillfällen. Däremellan ska det vara bokningsbart för personalfester och liknande med diverse aktiviteter i lokalen.

Arrendet är på 15 år, bakom företaget står Minna Jessen, Timmy Nilsson och Ida Rönnbacke.

– Värmullsåsen är en så fantastisk anläggning att vi inte står ut med att den bara står där. Vi tänker att om det blir liv i Åråsgården blir det lättare att allt annat som redan finns i området används, skriver trion på sin Facebooksida.