2016-06-28 11:55

2016-06-28 14:52

Krockskadat fordon oroade i Grums

GRUMS

Ett krockskadat fordon och dess två passagerare ställde till med viss oreda i Grumstrakten på tisdagsförmiddagen.

Det började med att flera förbipasserande ringde polisen om en till synes krockskadad personbil som stod parkerad vid E18 i närheten av Gruvöns bruk. Man hade även observerat en man vingla förbi fordonet till fots med en bensindunk i handen.

Polis skickades till platsen som då kunde konstatera att fordonet lämnat platsen. Det återfanns på Norrbackagatan i Slottsbron där den misstänkt narkotikapåverkade föraren medtogs för kroppsbesiktning. I passagerarsätet satt en annan man och sov, denne hämtades av en ambulans som kallats till platsen i tron att det rörde sig om en trafikolycka.

Enligt polisen kan de båda även vara misstänkta för ett antal anmälda inbrott i Grums med omnejd.

Det började med att flera förbipasserande ringde polisen om en till synes krockskadad personbil som stod parkerad vid E18 i närheten av Gruvöns bruk. Man hade även observerat en man vingla förbi fordonet till fots med en bensindunk i handen.

Polis skickades till platsen som då kunde konstatera att fordonet lämnat platsen. Det återfanns på Norrbackagatan i Slottsbron där den misstänkt narkotikapåverkade föraren medtogs för kroppsbesiktning. I passagerarsätet satt en annan man och sov, denne hämtades av en ambulans som kallats till platsen i tron att det rörde sig om en trafikolycka.

Enligt polisen kan de båda även vara misstänkta för ett antal anmälda inbrott i Grums med omnejd.