2016-02-05 17:18

2016-02-05 17:18

Tre åtalas för grovt hemfridsbrott

GRUMS

En sen natt i augusti förra året trängde sig två kvinnor och en ung man in i en bostad i Grums. De boende fick fly in i ett sovrum där de låste om sig och larmade polis.

Nu har trion åtalats för grovt hemfridsbrott och skadegörelse. Kvinnorna, en 61-årig kvinna och hennes 41-åriga dotter, åtalas även för olaga hot, för att, genom sovrumsdörren, uttalat dödshot till de boende.

De tre åtalade har enligt stämningsansökan åtminstone delvis erkänt.

Nu har trion åtalats för grovt hemfridsbrott och skadegörelse. Kvinnorna, en 61-årig kvinna och hennes 41-åriga dotter, åtalas även för olaga hot, för att, genom sovrumsdörren, uttalat dödshot till de boende.

De tre åtalade har enligt stämningsansökan åtminstone delvis erkänt.