2016-08-05 11:10

2016-08-05 11:10

Minnesutställning på biblioteket

HÄLLEFORS

I konsthallen på Hällefors bibliotek pågår just nu en minnesutställning med verk av den lokala konstnären Ingrid Ahlström. Hon avled 2007 och nu visas måleri och grafik som hon skapat. Utställningen är sammansatt av anhöriga till henne och den är kvar i utställningshallen till och med den 31 augusti.

Ingrid Ahströms minne hålls för övrigt också levande genom en kulturfond i hennes namn som förvaltas av kulturskolan och delar ut stipendier till ungdomar som är verksamma inom bild.

I konsthallen på Hällefors bibliotek pågår just nu en minnesutställning med verk av den lokala konstnären Ingrid Ahlström. Hon avled 2007 och nu visas måleri och grafik som hon skapat. Utställningen är sammansatt av anhöriga till henne och den är kvar i utställningshallen till och med den 31 augusti.

Ingrid Ahströms minne hålls för övrigt också levande genom en kulturfond i hennes namn som förvaltas av kulturskolan och delar ut stipendier till ungdomar som är verksamma inom bild.