2016-08-04 15:53

2016-08-04 15:53

Hund gick till anfall mot hund

HÄLLEFORS

En hundägare i Hällefors har polisanmälts av en annan hundägare för vållande till kroppsskada och bristande tillsyn av sitt djur. Bakgrunden är att anmälaren var på promenad i söndags morse, då hon gick förbi en man som satt på en stubbe med sin hund framför sig. Enligt anmälan rusade hunden fram och bet hennes hund så den behövde veterinärvård. Själv ramlade hon omkull så att hon skadade sig i en armbåge och därtill gick hennes klänning sönder.

En hundägare i Hällefors har polisanmälts av en annan hundägare för vållande till kroppsskada och bristande tillsyn av sitt djur. Bakgrunden är att anmälaren var på promenad i söndags morse, då hon gick förbi en man som satt på en stubbe med sin hund framför sig. Enligt anmälan rusade hunden fram och bet hennes hund så den behövde veterinärvård. Själv ramlade hon omkull så att hon skadade sig i en armbåge och därtill gick hennes klänning sönder.