2016-08-01 16:46

2016-08-01 16:46

Misstänkt påverkad körde i diket

GRYTHYTTAN

Under natten mot lördagen omhändertogs en man i 30-årsåldern för rattfylleri. Mannen ska ha kört ner i ett dike på länsväg 244 söder om Grythyttan. Två vittnen som såg händelsen tillkallade polis. Mannen misstänks ha varit påverkad av narkotika och misstänks därför för bland annat rattfylleri. Hans misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, narkotikabrott samt brott mot knivlagen då han hade en kniv med sig i bilen.

Under natten mot lördagen omhändertogs en man i 30-årsåldern för rattfylleri. Mannen ska ha kört ner i ett dike på länsväg 244 söder om Grythyttan. Två vittnen som såg händelsen tillkallade polis. Mannen misstänks ha varit påverkad av narkotika och misstänks därför för bland annat rattfylleri. Hans misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, narkotikabrott samt brott mot knivlagen då han hade en kniv med sig i bilen.