2016-03-09 16:08

2016-03-09 16:08

Man bestulen under begravning

HÄLLEFORS

Fredagen den 26 februari var en Filipstadsbo på plats vid kyrkan i Hällefors för att begrava en nära anhörig.

Under gudstjänsten hade mannen två digitalkameror med sig för att fotografera inne i kyrkan. Kamerorna förvarande han i fickor på sin kavaj. Efter begravningsceremonin begavs sig mannen tillsammans med det övriga följet till en samlingslokal, efter det åkte han hem och upptäckte då att båda hans kameror saknades.

Mannen är säker på att han inte tappat bort kamerorna och har därför anmält det inträffade till polisen.

Kamerorna ska vara av äldre modell, den ena svart och den andra silverfärgad.

Under gudstjänsten hade mannen två digitalkameror med sig för att fotografera inne i kyrkan. Kamerorna förvarande han i fickor på sin kavaj. Efter begravningsceremonin begavs sig mannen tillsammans med det övriga följet till en samlingslokal, efter det åkte han hem och upptäckte då att båda hans kameror saknades.

Mannen är säker på att han inte tappat bort kamerorna och har därför anmält det inträffade till polisen.

Kamerorna ska vara av äldre modell, den ena svart och den andra silverfärgad.