2017-04-18 06:00

2017-04-18 06:21

Stora vinster under påskhelgen

TRAV: Miljonvinst i Grythyttan

Två spelare som hade lämnat in rader till V75 under påskhelgen blev ordentligt belönade.
En vinnare som hade lämnat in sina rader på Ica Kvantum i Filipstad till långfredagens omgång fick 272 271 kronor.
Och under påskdagen smällde det rejält när en kupong, som hade lämnats in på Direkten i Grythyttan, blev värd 2 152 440 kronor.

Under påskhelgen arrangerades två V75-omgångar. Först på Färjestadstravet i Karlstad under långfredagen, därefter på Rommetravet utanför Borlänge under påskdagen.

Och det skulle komma visa sig bli svåra omgångar eftersom utdelningen på sju rätt blev hög. En kupong som lämnades in på Ica Kvantum i Filipstad, som kostade 144 kronor, gav 272 271 kronor i vinst. Och på påskdagen gav ett Harry Boy-system för 480 kronor på Direkten i Grythyttan 2 152 440 kronor tillbaka.

– Det känns jättekul såklart. Jag fick veta det när jag blev uppringd av ATG i går (läs: i söndags). Nu hoppas vi att det är någon lokalt som har vunnit, säger Ulrika Jonsson som driver Direkten i Grythyttan.

Under påskhelgen arrangerades två V75-omgångar. Först på Färjestadstravet i Karlstad under långfredagen, därefter på Rommetravet utanför Borlänge under påskdagen.

Och det skulle komma visa sig bli svåra omgångar eftersom utdelningen på sju rätt blev hög. En kupong som lämnades in på Ica Kvantum i Filipstad, som kostade 144 kronor, gav 272 271 kronor i vinst. Och på påskdagen gav ett Harry Boy-system för 480 kronor på Direkten i Grythyttan 2 152 440 kronor tillbaka.

– Det känns jättekul såklart. Jag fick veta det när jag blev uppringd av ATG i går (läs: i söndags). Nu hoppas vi att det är någon lokalt som har vunnit, säger Ulrika Jonsson som driver Direkten i Grythyttan.