2016-09-02 18:03

2016-09-02 18:03

Nykroppa vann stort i derbyt

FOTBOLL: NIF-NAIK slutade 0-4

NAIK var ingen artig gäst på Hedvallen.

Nykroppakillarna klämde till med hela fyra mål i derbyt mot Nordmark på torsdagskvällen.

Zackaris Lindgren satte 1-0 för Nykroppa efter bara sex minuters spel och den ställningen stod sig halvleken ut. I andra blev det målkalas när Zackarias satte ytterligare ett plus att även Magnus Eriksson gjorde två mål.

Segern innebär att det tätnar i toppen av division 7 östra. Nordmarks IF ligger trots förlusten kvar på andra plats, just över uppflyttningsstrecket till sexan, men Nykroppa skuggar - nu på fjärde plats men med samma poäng som trean Skattkärr.

Zackaris Lindgren satte 1-0 för Nykroppa efter bara sex minuters spel och den ställningen stod sig halvleken ut. I andra blev det målkalas när Zackarias satte ytterligare ett plus att även Magnus Eriksson gjorde två mål.

Segern innebär att det tätnar i toppen av division 7 östra. Nordmarks IF ligger trots förlusten kvar på andra plats, just över uppflyttningsstrecket till sexan, men Nykroppa skuggar - nu på fjärde plats men med samma poäng som trean Skattkärr.