2016-09-02 13:48

2016-09-02 13:48

Filipstad föll ihop

FOTBOLL: Hammarö-Filipstad 9–2

Det blev storförlust för Filipstad när Hammarö stod för motståndet i torsdags. Efter 1–2 underläge i paus, tappade Filipstad huvudet helt i slutet av matchen.

– Jag är nöjd med första halvlek, delar av den andra, men missnöjd med de sista 20 minuterna, säger tränaren Ingvar Ludvigsson.

Hammarö tog ledningen, innan Rikard Ludvigsson kvitterade på frispark. Hemmalaget hann med ytterligare ett mål i den första. I den andra drog Hammarö ifrån till 4–1 innan Rikard Ludvigsson återigen hittade nätet och gav hoppet åter.

– Sista 20 vill jag glömma totalt. Vi föll ihop, jag tror de gjorde fyra mål sista tio minuterna. Jag är missnöjd med att vi tappar koncentration och viljan, säger Ingvar Ludvigsson.

– Ambitionen är att ta två segrar till och få en bra avslutning inför nästa säsong.

– Jag är nöjd med första halvlek, delar av den andra, men missnöjd med de sista 20 minuterna, säger tränaren Ingvar Ludvigsson.

Hammarö tog ledningen, innan Rikard Ludvigsson kvitterade på frispark. Hemmalaget hann med ytterligare ett mål i den första. I den andra drog Hammarö ifrån till 4–1 innan Rikard Ludvigsson återigen hittade nätet och gav hoppet åter.

– Sista 20 vill jag glömma totalt. Vi föll ihop, jag tror de gjorde fyra mål sista tio minuterna. Jag är missnöjd med att vi tappar koncentration och viljan, säger Ingvar Ludvigsson.

– Ambitionen är att ta två segrar till och få en bra avslutning inför nästa säsong.

  • Mattias Karlsson