2015-11-21 06:00

2015-11-21 06:00

Filipstads atletklubb arrangerar tjejkväll

HÄLSA

Filipstads atletklubb står som värd för en tjejkväll i dag lördag.

– Vi kommer att börja med en föreläsning och fika i lektionssalen i Spångbergshallen, därefter kommer vi att gå ner till gymmet. Vi kommer att hålla gymmet stängt för alla under kvällen utom för de tjejer som har anmält sig till tjejkvällen, säger Karin Bergqvist som är suppleant i Filipstads styrelse och instruktör i dess verksamhet.

Som föreläsare har Filipstads atletklubb bjudit in Alexandra Söder från Stockholm. För åtta år sedan började hon att träna för att må bra och har sedan dess bland annat deltagit i SM i body fitness.

– Hon kommer att prata med kost och träning då hon är både kostrådgivare och personlig tränare. Hon är själv en fitnessatlet, så hon har säkert tips och idéer med sig till tjejerna, säger Karin Bergqvist.

Efter föreläsningen kommer Alexandra Söder att vara med i gymmet och instruera.

 

– Vi kommer att börja med en föreläsning och fika i lektionssalen i Spångbergshallen, därefter kommer vi att gå ner till gymmet. Vi kommer att hålla gymmet stängt för alla under kvällen utom för de tjejer som har anmält sig till tjejkvällen, säger Karin Bergqvist som är suppleant i Filipstads styrelse och instruktör i dess verksamhet.

Som föreläsare har Filipstads atletklubb bjudit in Alexandra Söder från Stockholm. För åtta år sedan började hon att träna för att må bra och har sedan dess bland annat deltagit i SM i body fitness.

– Hon kommer att prata med kost och träning då hon är både kostrådgivare och personlig tränare. Hon är själv en fitnessatlet, så hon har säkert tips och idéer med sig till tjejerna, säger Karin Bergqvist.

Efter föreläsningen kommer Alexandra Söder att vara med i gymmet och instruera.