2016-09-19 10:54

2016-09-19 10:54

Röda korset söker kläder

NYKROPPA: Insamling vid Coop

Hundraårsjubilerande Röda kors-kretsen i Nykroppa är en pigg senior som nu kommer med ett upprop: barnkläder sökes!

Röda kors-kretsen i Nykroppa, som firade 100-årsjubileum häromdagen, kommer att starta en insamling av barnkläder och skor inför vintern. Det är asylboenden vid Kroppagården, som behöver vinterkläder till barnen nu när kylan snart kommer. De två kommande lördagarna kan man lämna vid parkeringen utanför Coop mellan 10 och 12. Röda Kors-medlemmar tar emot där men den som inte kan komma någon av dessa dagar kan i stället ringa till Sune Frisk eller Lennart Chrunak och avtala annan tid för lämning.

Röda kors-kretsen i Nykroppa, som firade 100-årsjubileum häromdagen, kommer att starta en insamling av barnkläder och skor inför vintern. Det är asylboenden vid Kroppagården, som behöver vinterkläder till barnen nu när kylan snart kommer. De två kommande lördagarna kan man lämna vid parkeringen utanför Coop mellan 10 och 12. Röda Kors-medlemmar tar emot där men den som inte kan komma någon av dessa dagar kan i stället ringa till Sune Frisk eller Lennart Chrunak och avtala annan tid för lämning.