2016-08-25 22:33

2016-08-25 22:38

Tre anhållna för hot på asylboende

FILIPSTAD

Under torsdagskvällen anhölls tre män misstänkta för olaga hot. De tre männen ska ha sprungit runt med knivar på ett flyktingboende i Lesjöfors.

Polisen kallades till flyktingboendet vid 13-tiden – tre män knivhotade både varandra och personal på boendet.

Anledningen till bråket ska enligt Stefan Sundberg, vakthavande befäl hos värmlandspolisen, vara att männen inte vill bo kvar på boendet. Det ska ha varit Migrationsverket som larmade polisen om bråket när de var på boendet för en inspektion.

Polisen kallades till flyktingboendet vid 13-tiden – tre män knivhotade både varandra och personal på boendet.

Anledningen till bråket ska enligt Stefan Sundberg, vakthavande befäl hos värmlandspolisen, vara att männen inte vill bo kvar på boendet. Det ska ha varit Migrationsverket som larmade polisen om bråket när de var på boendet för en inspektion.