2016-07-29 09:03

2016-07-29 09:03

Krävs på skadestånd för tandkrämstub

FILIPSTAD

En man född 89 åkte fast när han försökte snatta varor på Coop i Filipstad till ett värde av 130 kronor. Det hände i början av april och nu har han åtalats vid Värmlands tingsrätt, åtalad för snatteri. Varorna fick han lämna tillbaka, men krävs i samband med åtalet på skadestånd på 33 kronor för en tandkrämstub vars förpackning gick sönder i samband med snatteriet.

En man född 89 åkte fast när han försökte snatta varor på Coop i Filipstad till ett värde av 130 kronor. Det hände i början av april och nu har han åtalats vid Värmlands tingsrätt, åtalad för snatteri. Varorna fick han lämna tillbaka, men krävs i samband med åtalet på skadestånd på 33 kronor för en tandkrämstub vars förpackning gick sönder i samband med snatteriet.