2016-07-28 12:37

2016-07-28 12:37

Sommarkonsert i Lesjöfors kyrka

LESJÖFORS

På söndag eftermiddag, 31 juli, är det sommarkonsert i Lesjöfors kyrka. Torbjörn och Alicia Strand, far och dotter, spelar tillsammans ett varierat program, huvudsakligen för två fioler, i folkton mest men också visor och psalmer. Torbjörn är violinist i Wermland Opera orkester, men trakterar också gitarr och piano vid denna konsert. Alicia studerar sång och fiol på Musikhögskolan Ingesund.

Vid andakten medverkar JohnElis Hollsten.

På söndag eftermiddag, 31 juli, är det sommarkonsert i Lesjöfors kyrka. Torbjörn och Alicia Strand, far och dotter, spelar tillsammans ett varierat program, huvudsakligen för två fioler, i folkton mest men också visor och psalmer. Torbjörn är violinist i Wermland Opera orkester, men trakterar också gitarr och piano vid denna konsert. Alicia studerar sång och fiol på Musikhögskolan Ingesund.

Vid andakten medverkar JohnElis Hollsten.