2016-07-28 14:36

2016-07-28 15:54

Nedslagen och rånad

FILIPSTAD: Blev omkullknuffad så han svimmade av

En man i 30-årsåldern har polisanmält att han blivit rånad. Vid 18-tiden på fredagen blev han omkullknuffad i korsningen mellan Vasagatan och Hertig Filipsgatan.

Knuffen var kraftig.

Den tog i ryggen och mannen föll handlöst framåt. För polisen har han berättat att han knappt hann få upp armarna framför sig. Han föll rakt ner i gatan så att han tappade andan och förlorade medvetandet.

När han vaknade till sans hade han skrapsår i pannan och på armbågarna och upptäckte att hans plånbok och mobil var borta. När han såg sig om i gatukorsningen såg han några personer, som sprang iväg när han tittade emot dem, men han var omskakad och har inte kunnat ge något signalement på dem.

Nu söker polisen vittnen – har någon sett händelsen, eller några som sprang vid den aktuella tidpunkten?

I plånboken fanns bankkort, busskort och 620 kronor i kontanter.

 

Knuffen var kraftig.

Den tog i ryggen och mannen föll handlöst framåt. För polisen har han berättat att han knappt hann få upp armarna framför sig. Han föll rakt ner i gatan så att han tappade andan och förlorade medvetandet.

När han vaknade till sans hade han skrapsår i pannan och på armbågarna och upptäckte att hans plånbok och mobil var borta. När han såg sig om i gatukorsningen såg han några personer, som sprang iväg när han tittade emot dem, men han var omskakad och har inte kunnat ge något signalement på dem.

Nu söker polisen vittnen – har någon sett händelsen, eller några som sprang vid den aktuella tidpunkten?

I plånboken fanns bankkort, busskort och 620 kronor i kontanter.