2016-07-28 15:57

2016-07-28 15:57

Ännu ett källarinbrott

FILIPSTAD

Ytterligare ett källarinbrott har polisanmälts. Ett källarförråd på Hertig Filipsgatan har brutits upp och ur detta har stulits en laptop, en degmaskin och kläder. Inbrottet anmäldes på tisdagen men har hänt någon gång mellan den 18 och 24 juli. För att ta sig ned i källaren krävs nyckel och det finns inga brytmärken. Däremot har själva förrådet brutits upp; hänglåset är intakt men metallfästet uppbrutet.

Ytterligare ett källarinbrott har polisanmälts. Ett källarförråd på Hertig Filipsgatan har brutits upp och ur detta har stulits en laptop, en degmaskin och kläder. Inbrottet anmäldes på tisdagen men har hänt någon gång mellan den 18 och 24 juli. För att ta sig ned i källaren krävs nyckel och det finns inga brytmärken. Däremot har själva förrådet brutits upp; hänglåset är intakt men metallfästet uppbrutet.