2016-07-27 18:15

2016-07-27 18:17

De fick årets stipendier

FILIPSTAD: Årets Stjärnskott och Nalleman Filip-Stipendiat är korade

I år var det Larissa Hoffmann och Daniel Aspengren som fick ta emot stipendier på Företagardagen.

I vanlig ordning delades Nalleman Filip-Stipendiet och Årets Stjärnskott ut i samband med Filibjur och Företagardagen. Årets stipendiater var bandyspelaren Daniel Aspengren, 16 år, som blev Årets Stjärnskott, och gitarristen Larissa Hoffmann, 16 år, som fick årets Nalleman Filip-Stipendie.

– Det känns jättekul att man har valts ut, säger Larissa.

I vanlig ordning delades Nalleman Filip-Stipendiet och Årets Stjärnskott ut i samband med Filibjur och Företagardagen. Årets stipendiater var bandyspelaren Daniel Aspengren, 16 år, som blev Årets Stjärnskott, och gitarristen Larissa Hoffmann, 16 år, som fick årets Nalleman Filip-Stipendie.

– Det känns jättekul att man har valts ut, säger Larissa.

  • Frida Johansson