2016-07-20 15:02

2016-07-20 15:02

Sommarmusik i Gåsborn på lördag

GÅSBORN

På lördag kväll, den 23 juli, blir det sommarmusik i Gåsborns kyrka med familjen Lange-Nilsson. Det är en musikalisk syskonskara i 50-årsåldern som spelar tillsammans med sina barn (16-20 år). Kyrkopubliken kommer att få höra ett blandat program framfört på piano/keyboard, gitarr, bas med mera och sång. Det kommer att höras musik av bland andra Olle Ljungström, Rufus Wainwright, Håkan Hellström och Avicii, samt egna låtar.

Känns namnet Lange bekant beror det kanske på att syskonen har en koppling till bygden: mor och far hette Hans och Ingrid Lange och verkade för hälsa och välbefinnande på olika sätt i regionen. Barnaskaran sprider musik och följer på så vis i liknande spår.

Prästen Anders Carlsson leder helgsmålsbön, och sedan tar musikprogrammet vid. Kollekt tas upp till Svenska kyrkans internationella arbete.

På lördag kväll, den 23 juli, blir det sommarmusik i Gåsborns kyrka med familjen Lange-Nilsson. Det är en musikalisk syskonskara i 50-årsåldern som spelar tillsammans med sina barn (16-20 år). Kyrkopubliken kommer att få höra ett blandat program framfört på piano/keyboard, gitarr, bas med mera och sång. Det kommer att höras musik av bland andra Olle Ljungström, Rufus Wainwright, Håkan Hellström och Avicii, samt egna låtar.

Känns namnet Lange bekant beror det kanske på att syskonen har en koppling till bygden: mor och far hette Hans och Ingrid Lange och verkade för hälsa och välbefinnande på olika sätt i regionen. Barnaskaran sprider musik och följer på så vis i liknande spår.

Prästen Anders Carlsson leder helgsmålsbön, och sedan tar musikprogrammet vid. Kollekt tas upp till Svenska kyrkans internationella arbete.