2016-07-11 12:15

2016-07-11 12:15

Stämningsfulla Elvis-sånger

NORDMARK: Stor publik i kyrkan

111 personer kom till Nordmarks kyrka i söndags för att ta del av hemvändardagens musikgudstjänst, där Kent Lundberg med sång och Lasse Magnell på piano uppträdde med ett omväxlande program sammansatt av Elvis Presleys sånger.

Med vacker klang och inlevelse sjöng Kent Lundberg bland annat sångerna Someone that is bigger than me, välkända In the getto och den irländska sången Danny boy.

Den talrika publiken hade också möjlighet att delta i sångerna genom att klappa händerna och även sjunga med lite.

Duons innerliga tolkning av både eftertänksamma och fartfyllda sånger lämnade ingen oberörd. Efter en mycket uppskattad konsert och några extrasånger tackades solisterna med långa applåder och sedan fortsatte hemvändardagen i hembygdsgården med en härlig fest.

Med vacker klang och inlevelse sjöng Kent Lundberg bland annat sångerna Someone that is bigger than me, välkända In the getto och den irländska sången Danny boy.

Den talrika publiken hade också möjlighet att delta i sångerna genom att klappa händerna och även sjunga med lite.

Duons innerliga tolkning av både eftertänksamma och fartfyllda sånger lämnade ingen oberörd. Efter en mycket uppskattad konsert och några extrasånger tackades solisterna med långa applåder och sedan fortsatte hemvändardagen i hembygdsgården med en härlig fest.