2016-06-27 16:40

2016-06-27 16:40

Nostalgiband från Lesjö underhåller på musikcafé

NORDMARK: Steelwires gästar hembygdsgården

På onsdag, den 29 juni, är det dags för musikcafé på hembygdsgården i Nordmark. Underhållare för kvällen är nostalgibandet Steelwires från Lesjöfors.

Musikcafé med mycket nostalgi är vad som bjuds på onsdagskvällen på hembygdsgården i Nordmark. Under kvällen spelar nämligen Lesjöforsbandet Steelwires, som arrangören Johnny Svensson hoppas ska dra en blandad publik.

– Det var någon gång förra året som bandet började spela igen. Så ur nostalgisynpunkt så är det nog många som var unga under 60- och 70-talet som kommer på onsdag. Men även yngre publik är välkommen, då får man chansen att höra hur det kunde låta förr, säger Johnny Svensson.

Johnny Svensson tror på en lyckad kväll.

– Man kan vänta sig en riktigt trevlig kväll med bra underhållning, säger han.

Musikcafé med mycket nostalgi är vad som bjuds på onsdagskvällen på hembygdsgården i Nordmark. Under kvällen spelar nämligen Lesjöforsbandet Steelwires, som arrangören Johnny Svensson hoppas ska dra en blandad publik.

– Det var någon gång förra året som bandet började spela igen. Så ur nostalgisynpunkt så är det nog många som var unga under 60- och 70-talet som kommer på onsdag. Men även yngre publik är välkommen, då får man chansen att höra hur det kunde låta förr, säger Johnny Svensson.

Johnny Svensson tror på en lyckad kväll.

– Man kan vänta sig en riktigt trevlig kväll med bra underhållning, säger han.

  • Frida Johansson