2016-06-07 08:18

2016-06-07 08:18

Molkom firar skolavslutning på fotbollsplanen

MOLKOM: Parkour, målarhörna och målgörartävling

På fredag kväll, den 10 juni, har alla ungdomar i Molkom chansen till en skolavslutningsfest som är något utöver det vanliga.
Platsen är fotbollsplanen vid Molkoms IP.

Molkoms fritidsgård arrangerar kvällen som blir fylld av aktiviteter. Bland annat väntar Örnens damlagsmålvakt på utmanare som vågar försöka göra mål på henne. Boule, parkour, spontanfotboll och brännboll är annat som står på programmet och så kommer eventföretaget Chaos och gör spännande aktiviteter i något som har det lite farliga namnet Human demolition.

Under kvällen väntas också en tårta kvällen till ära.

Fritidsgården hälsar att också föräldrar och syskon är välkomna.

Molkoms fritidsgård arrangerar kvällen som blir fylld av aktiviteter. Bland annat väntar Örnens damlagsmålvakt på utmanare som vågar försöka göra mål på henne. Boule, parkour, spontanfotboll och brännboll är annat som står på programmet och så kommer eventföretaget Chaos och gör spännande aktiviteter i något som har det lite farliga namnet Human demolition.

Under kvällen väntas också en tårta kvällen till ära.

Fritidsgården hälsar att också föräldrar och syskon är välkomna.