2016-06-07 06:00

2016-06-07 06:00

Katter det svänger om

FILIPSTAD: Top Cats bjöd på rockabillyfest

Efter en kväll med cruising genom stan blev rockabillybandet Top Cats den perfekta avslutningen.
De intog torgscenen och en glad och dansant publik fyllde torget.

Ståbas, 50-talsfrillor, jeans och ett karaktäristiskt sväng. Top Cats levererade precis den rockabillyshow folket förväntade sig och det var idel glada miner på torget, där folk dansade och klappade i takt till såväl melodifestival känd låt som Johnny Cash-covers.

Sångaren Jon Kleppenes agerar med inlevelse och glimten i ögat och både han och ståbasisten Martin Lindahl har ett partytrick som få andra: att stå på ståbas. Övriga i bandet är Fredrik Lilja, Robert Jansson och Olle Sätterström och tillsammans fyller de fem kompisarna moppe i år – gruppen har funnits i 15 år.

– Och vi fyllde väl moppe själva då också när vi bildade bandet – i Torsby gör man det vid 12 ungefär, avslöjade Jon.

Ståbas, 50-talsfrillor, jeans och ett karaktäristiskt sväng. Top Cats levererade precis den rockabillyshow folket förväntade sig och det var idel glada miner på torget, där folk dansade och klappade i takt till såväl melodifestival känd låt som Johnny Cash-covers.

Sångaren Jon Kleppenes agerar med inlevelse och glimten i ögat och både han och ståbasisten Martin Lindahl har ett partytrick som få andra: att stå på ståbas. Övriga i bandet är Fredrik Lilja, Robert Jansson och Olle Sätterström och tillsammans fyller de fem kompisarna moppe i år – gruppen har funnits i 15 år.

– Och vi fyllde väl moppe själva då också när vi bildade bandet – i Torsby gör man det vid 12 ungefär, avslöjade Jon.