2016-06-06 19:04

2016-06-06 19:04

Eldsjälar prisades på torgscenen

FILIPSTAD: Människor med drivkraft lyftes fram

– Vi får aldrig glömma så mycket godhet det finns, sa biskop Esbjörn Hagberg i sitt högtidstal och påminde om alla som brinner för att bidra på olika sätt i samhället.
En stund senare kom ett helt pärlband av eldsjälar upp på torgscenen.

Att uppmärksamma duktigt folk som gjort bra insatser har blivit ett traditionellt inslag i Filipstads nationaldagsfirande. Även i år delades flera stipendier och priser ut och såväl trotjänare som nya ansikten fanns bland dem som fick träda fram inför en stor publik.

Att uppmärksamma duktigt folk som gjort bra insatser har blivit ett traditionellt inslag i Filipstads nationaldagsfirande. Även i år delades flera stipendier och priser ut och såväl trotjänare som nya ansikten fanns bland dem som fick träda fram inför en stor publik.