2016-05-30 15:35

2016-05-30 15:35

Okända uttag från konto

FILIPSTAD: Kvinna polisanmäler

En kvinna har polisanmält att någon gjort uttag på hennes bankkonto.

Det handlar om sex transaktioner på sammanlagt 4200 kronor, som hon upptäckte när hon loggade in på internetbanken. Även banken hade upptäckt att något var fel och när hon tog kontakt, hade banken redan hunnit spärra hennes kort. Summorna varierade från 189 kronor upp till 2046 kronor och kvinnan har ingen aning om var pengarna hamnat – men är säker på att hon inte själv gjort några uttag eller inköp som stämmer med dessa summor.

Det handlar om sex transaktioner på sammanlagt 4200 kronor, som hon upptäckte när hon loggade in på internetbanken. Även banken hade upptäckt att något var fel och när hon tog kontakt, hade banken redan hunnit spärra hennes kort. Summorna varierade från 189 kronor upp till 2046 kronor och kvinnan har ingen aning om var pengarna hamnat – men är säker på att hon inte själv gjort några uttag eller inköp som stämmer med dessa summor.