2016-02-29 18:09

2016-02-29 18:09

Misstänkt cannabisodlare åtalas

FILIPSTAD

En Filipstadsbo åtalas misstänks för att ha tillverkat och innehaft 115 gram cannabis i en lägenhet i Filipstad.

I samband med polisens tillslag mot mannen beslagstogs bland annat vågar, gödningsmedel, växtnäring och lampor. Detta narkotikabrott har mannen erkänt i förhör. Han har även erkänt åtalspunkten narkotikabrott, ringa brott för att han använt cannabis. Däremot nekar han till brott en åtalspunkt om att ha innehaft tabletter och amfetamin.

I samband med polisens tillslag mot mannen beslagstogs bland annat vågar, gödningsmedel, växtnäring och lampor. Detta narkotikabrott har mannen erkänt i förhör. Han har även erkänt åtalspunkten narkotikabrott, ringa brott för att han använt cannabis. Däremot nekar han till brott en åtalspunkt om att ha innehaft tabletter och amfetamin.