2016-01-29 15:39

2016-01-29 15:39

Elever bestulna under lektion

FILIPSTAD

Tre elever från Ferlinskolan har blivit bestulna på sina mobiltelefoner.

Stölden ska ha begåtts medan eleverna under onsdagsmorgonen hade gymnastiklektion. Mobilerna förvarades i omklädningsrummet.

Även i Spångbergshallen har en stöld inträffat. En man hade för en kort stund hängt av sig sin jacka med plånbok i. När han kom tillbaks till jackan efter fem minuter var plånboken med diverse kort och id-handling, borta.

Stölden ska ha begåtts medan eleverna under onsdagsmorgonen hade gymnastiklektion. Mobilerna förvarades i omklädningsrummet.

Även i Spångbergshallen har en stöld inträffat. En man hade för en kort stund hängt av sig sin jacka med plånbok i. När han kom tillbaks till jackan efter fem minuter var plånboken med diverse kort och id-handling, borta.