2016-01-27 17:20

2016-01-27 17:20

Slog Fryken

FILIPSTAD: Merrimac/Filippa laddade om och vann stort

Merrimac/Filippa spelade i söndags två matcher på hemmaplan. Först mot Arvika West, en match som Merrimac/Filippa förlorade med 8-12. Efter omladdning stod Fryken för motståndet och Merrimac/Filippa vann stort.

– Jag tyckte att vi spelade bra mot Arvika West, men de var till slut bättre och kunde vinna matchen, säger Fredrik Geijer. Inför matchen mot Fryken som spelades på eftermiddagen laddade vi om, även om det var svårt när vi hade förlustmatchen innan att bära på. Det är inte lätt att ladda om när man förlorar, men vi klarade det.

Laddade om och vann

Arvika West var ett hårdare motstånd än BK Fryken och Merrimac/Filippa kunde vinna med siffrorna 16-3.

– Nästa match spelar vi mot Karlstad och när vi spelade mot dem i höstas förlorade vi, säger Fredrik Geijer. Nu hoppas vi att kunna ta revansch. I den matchen kommer jag inte att delta.

– Jag tyckte att vi spelade bra mot Arvika West, men de var till slut bättre och kunde vinna matchen, säger Fredrik Geijer. Inför matchen mot Fryken som spelades på eftermiddagen laddade vi om, även om det var svårt när vi hade förlustmatchen innan att bära på. Det är inte lätt att ladda om när man förlorar, men vi klarade det.

Laddade om och vann

Arvika West var ett hårdare motstånd än BK Fryken och Merrimac/Filippa kunde vinna med siffrorna 16-3.

– Nästa match spelar vi mot Karlstad och när vi spelade mot dem i höstas förlorade vi, säger Fredrik Geijer. Nu hoppas vi att kunna ta revansch. I den matchen kommer jag inte att delta.