2015-12-03 14:46

2015-12-03 14:46

Skruvade loss hjulbultar på bil

FILIPSTAD

En kvinna i Filipstad har polisanmält en skadegörelse på sin bil. Någon ska ha skruvat loss däckbultarna på samtliga fyra däck, samt hällt vatten i bensintanken.

Det var när anmälarens dotter använde bilen som sabotaget upptäcktes. Under färden höll vänster framhjul på att ramla av. När hon stannade bilen insåg hon att samtliga däck satt löst. Bilen undersöktes senare på verkstad och då upptäcktes även vattnet i bensinen.

Ärendet är rubricerat som framkallande av fara för annan. Polisen har ingen misstänkt.

Det var när anmälarens dotter använde bilen som sabotaget upptäcktes. Under färden höll vänster framhjul på att ramla av. När hon stannade bilen insåg hon att samtliga däck satt löst. Bilen undersöktes senare på verkstad och då upptäcktes även vattnet i bensinen.

Ärendet är rubricerat som framkallande av fara för annan. Polisen har ingen misstänkt.