2015-09-21 14:06

2015-09-21 14:06

Vilsen man hittad

FILIPSTAD: Skulle plocka bär

En 85-årig man gick om lördagen ut i skogen för att plocka bär. När han varit borta en lång stund blev anhöriga oroliga och kontaktade polisen.

Mannen begav sig med sin rullator ut till skogen på eftermiddagen men hade framåt kvällen inte kommit tillbaks. Ett större sökpådrag började planeras då en hundpatrull hittade 85-åringen cirka 20 meter från en väg i utkanten av Filipstad.

Klockan var då vid 21-tiden. Mannen var oskadd men medtagen och nerkyld.

Mannen begav sig med sin rullator ut till skogen på eftermiddagen men hade framåt kvällen inte kommit tillbaks. Ett större sökpådrag började planeras då en hundpatrull hittade 85-åringen cirka 20 meter från en väg i utkanten av Filipstad.

Klockan var då vid 21-tiden. Mannen var oskadd men medtagen och nerkyld.