2015-06-15 10:22

2015-06-15 10:22

Chefen som blev munk kommer till Molkom

MOLKOM

Björn Lindeblad var finansman med karriären utstakad – men åkte i stället till Thailand och blev skogsmunk. Efter sexton år som buddhistmunk kom han tillbaka till Sverige.

Han sommarpratade i radio 2012 om sin livsresa och nu till hösten kommer han till kursgården Ängsbacka i Molkom. I oktober kommer han att hålla i en kurs och en retreat. Han hävdar att hans lyckligaste tid i livet var när han bodde som eremit i en koja i skogen, men:

– Jag vill inte att folk ska tro att jag är speciell. Jag har bara skaffat mig en mer ledig inställning till mitt inre liv och det är så skönt. Jag vill inspirera andra till samma sak, säger han.

Han sommarpratade i radio 2012 om sin livsresa och nu till hösten kommer han till kursgården Ängsbacka i Molkom. I oktober kommer han att hålla i en kurs och en retreat. Han hävdar att hans lyckligaste tid i livet var när han bodde som eremit i en koja i skogen, men:

– Jag vill inte att folk ska tro att jag är speciell. Jag har bara skaffat mig en mer ledig inställning till mitt inre liv och det är så skönt. Jag vill inspirera andra till samma sak, säger han.